2021-06-24 359 views
我喺附近返工既,睇住佢開張,由一間,再租埋隔離果間,打通,每日門口依然係一堆人等位.今日幸好避過左最繁忙既一點鐘食lunch時間,1400,唔駛等,就入去其求食D野啦.選擇都唔少! 花多眼亂,諗住揀佢既 --->王牌 生炸脾<--- 應該穩陣啦,點知原來個伏中到應一應.首先加6蚊碗(細)栗米火腿通粉都真係好迷你,好袖珍下.OK既,有蛋治&生炸脾搭夠麻.侍應姐姐一擺低,睇到碟野既賣相都心知不妙架喇,一食落口......凍冰冰既喂?! 炸到乾曬,又唔熱,咩料?!真心好難食  但我都有將佢格硬食曬落肚,因為肚餓  所以真係純粹填飽個肚. 無陰公! 蛋治普普通通啦,服務都唔好有任何期望.希望間餐廳負責人可以諗清楚,王牌既定義係咩啦,如果咁既質素既生炸脾都可以稱之為"王牌"既話,我諗我真係去食麥當勞炸雞翼都冇咁嬲

真心好難食
 但我都有將佢格硬食曬落肚,因為肚餓
 所以真係純粹填飽個肚. 無陰公!

蛋治普普通通啦,服務都唔好有任何期望.

王牌生炸脾
2021-06-24