上星期二同老婆食過, 自己就覺得呢間好過中環果間, 起碼裝修好啲, 座位都闊落啲!其實我覺得佢果兩段時間對於我地啲顧客嚟講就唔係好方便喇, 因為大部份人食晚餐都係19~21:00呢段時間: 夜晚第一場18:00~20:30 (如果係約埋三五知己, 等埋人放工起碼都7點, 咪無時間食!?) 夜晚第二場 20:30~23:00 (當然有好充足時間約埋人, 不過食到11點會唔會太遲?)雖然book左六點, 不過都係遲左45分鐘先到 (蝕左俾佢添), 去到都唔係好多人, 得一兩枱!? 不過越坐越多, 去到七點幾就好似爆曬場~因為之前響中環都係人地叫, 自己唔熟, 所以叫錯左好多碟, 因為有啲係叫一件嚟一件, 有啲就係叫一件乘返人數, 所以無端端嚟左四份炸雞軟骨..... 最後同waitress講返佢收返一份~炒牛柳粒嚟左兩份 (好大碟呀) 之前食過其他日本放題自助餐, 因為啲份量都好少, 所以唔覺意響大吉叫多左.... 火鍋又好大份, 好彩有張寫好o既火鍋單唔記得俾出去, 如果唔係就會嚟三大碗, 咁唔知兩個人點食落去~臨尾衝刺同老婆兩個狂叫返刺身, 好彩個胃夠大仲食到唔少網上有兩個優惠, 一個
炒牛柳粒嚟左兩份 (好大碟呀
臨尾衝刺同老婆兩個狂叫返刺身, 好彩個胃夠大仲食到唔少

網上有兩個優惠, 一個送360ml清酒, 一個晚餐 $138 (大吉自己個網站有得dl), 梗係揀 $138啦, 最後埋單$304, 都幾低!! 計過如果唔用coupon, 就要 $370喇! 如果係十幾廿個朋友仔食, 唔用coupon 相差幾百蚊架

$152 (Dinner)