(Non-member)
2009-12-09 4 views
食完飯黎食過甜品, 一見有心太軟即點~!等左陣就黎到, 個蛋糕'"精美"到哩....只係比一個乒乓球大小小...跟上的雪糕球, 應該係連牛奶公司級數都冇的, 但同樣只係乒乓球的大小.一吉落個蛋糕度, d漿係甘流, 心唸, 正woh...點知, 朋友一睇, 原來個蛋糕係冇底既!!!!!!!!!! 有如一舊蛋糕殼載滿朱古力漿, 難怪d漿如此洶湧. 這個心太軟製法, 確實令我"大開眼界".d漿的味道有如超市現成的平價朱古力醬, 蛋糕就冇乜特別.整體來說, 它是我食過甘多間有級數的甜品店, 最"特別"最不能接受的心太軟: 味道/質數唔得; 價錢盛惠$33再加一; 服務亦都冇, 水都冇杯 =O, 食左兩個心太軟埋單total$73, 食滿$50有pudding送,侍應絕口不提, 確實不知那服務費的意義, 莫非就是那還不錯的環境....?! 之前食評所提及的好處一一欠奉, 唔通已經變左質? 定還是我地唔好彩.....?!九龍城那麼多甜品店, 環境可能冇佢甘舒適, 但會盡量避免入黎再"見識見識".
食完飯黎食過甜品, 一見有心太軟即點~!

d漿的味道有如超市現成的平價朱古力醬, 蛋糕就冇乜特別.

2009-12-08