平日嘅下午喺荃灣廣場行完街,random過對面街搵嘢食,於是揀咗一間望落幾特別嘅餐廳。.可能係平日嘅下午,入到餐廳淨係得幾個客,環境好安靜,好似圖書館咁😂冇人講嘢,連背景音樂都冇😂😂.落單等咗15分鐘先有嘢食(喺香港嚟講算有啲慢)🙃.麻辣雞扒包餐 配薯條 $38賣相唔錯,但食落一般般,個包剪得太燶,一食就有浸燶味,麻辣雞扒肉質同味道都唔錯,但成個包好乾,一啲醬同汁都冇,好似肉還肉,包還包咁。薯條正常發揮,但春卷唔係幾好食,咬入去唔知咩餡料,好似一堆粉咁。朱古力普洱 (下午茶熱飲唔使加錢)我覺得呢杯飲品算高質,第一眼望落去同朱古力冇分別,第一啖飲都覺得好濃朱古力味,但飲飲吓會飲到有浸普洱味滲出嚟,如果茶味再濃啲就更好~😋.下午茶餐幾抵食.環境幾舒服,但真係安靜到不得了😂.門面有種文青感覺~
落單等咗15分鐘先有嘢食(喺香港嚟講算有啲慢)🙃
麻辣雞扒包餐 配薯條 $38

朱古力普洱 (下午茶熱飲唔使加錢)

下午茶餐幾抵食

環境幾舒服,但真係安靜到不得了😂

門面有種文青感覺~
  • 朱古力普洱