食完下午茶唔夠飽,就去咗Mcdondon試吓呢個都幾多人話伏味濃厚嘅雪糕🍦我就唔係自虐嘅,純粹咁啱經過見到姐。1️⃣朱古力脆皮大窩夫筒+樂天小熊餅(海鹽扭紋) $13其實自己就覺得唔係話真係咁伏,可能因為間間Mcdondon嘅味道都有少少分別。恆安站呢間又整得幾好味喎,佢海鹽味反而幾重,而且都有香濃嘅奶味🍼,加上少少脆皮朱古力🍫,好有咬口。缺陷美嘅樂天小熊餅就有少少可惜啦,不過整體成個雪糕都幾惹味,而且唔會太膩。我同大肥肥👦🏻一定會回頭再食!🙆🏻‍♀️美味指數:6.76/10💡整體來講,食甜品最緊要開心🥳,同埋可能本身打定底係同埋可能本身打定底係伏味濃厚,所以更加有驚喜🤪
1️⃣朱古力脆皮大窩夫筒+樂天小熊餅(海鹽扭紋) $13
🙆🏻‍♀️美味指數:6.76/10
朱古力脆皮大窩夫筒+樂天小熊餅(海鹽扭紋)