2019-04-28 332 views
呢間喺我Office附近嘅車仔麵舖長期都好多人排隊,佢應該開咗就嚟一年,但人氣仍然冇減。但多數等一陣都會入到去食嘅~啲侍應都會幫你搵位同埋幫你送碗麵過去!一入位排隊嗌咗嘢食先,佢最平可以一麵兩餸,啱細食嘅人。我自己叫左魚蛋,咖哩魷魚,蘿蔔配瀨粉。朋友就叫牛肚,咖哩魷魚,蘿蔔配菠菜麵(+3)。証明咗咖喱魷魚同蘿蔔係係好受歡迎,蘿蔔真係好入味👍🏻份量唔算大,但啲粉同餸都好味,個湯都幾好,而你見到個匙羹上面嘅黑色醬,其實係辣醬,仲係超級超級超級辣,所以佢問你加唔加辣嘅時候,如果你只係食到少少,你一定要叫佢加少少好喇,如果唔係就會辣到食唔到麵。🌶🌶🌶但加小小係好食嘅!價錢唔算貴啊,我覺得佢係我食過Top 5好食嘅車仔麵!🤤🤤

價錢唔算貴啊,我覺得佢係我食過Top 5好食嘅車仔麵!🤤🤤

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$35 (Lunch)