2023-09-16 92 views
晚飯時間嚟到,都幾清靜,backhround muisc play住啲輕快柔和嘅英文歌~ - Badroom Special Cocktail - 💃🏻 四大美人 | 王昭君💃🏻 四大美人 | 西施超吸睛嘅中國美女酒壺壺,後面有四大美人嘅故事敘述,慢慢細細杯咁小酌小酌。 要讚既係已經係用冰搖凍咗, 所以壺內無需加入冰,咁飲嘅時候可以"原汁原味"🤭 - Starters • Mains - 🦐 龍蝦汁虎蝦意大利飯🐔 自家製雞翼🐷 醬燒美式BBQ豬肋骨食物即叫即做,製作需時,如果趕時間嘅話建議先問問當天廚房忙碌情況😌 雞翼係單骨嘅,見到好多枱都有叫,可能比較啱佐酒😂 後知後覺,見到openrice做緊優惠,好似叫主餐牌每兩個人就會送紅酒一支,見到有情侶過嚟撐枱腳🤪 - Entertainment - Pool Table 🎱Beer Pong 🏓Snap Cup🥛Dice 🎲 有得玩有得食, 我哋當日係晚餐時段嚟嘅,所以都未有好多人會玩game,咁我哋就可以自由玩pool table✌🏻

- Badroom Special Cocktail -

Beer Pong 🏓
Snap Cup🥛
Dice 🎲
2023-09-05
$480 (Dinner)