2017-04-03 126 views
麥當勞將原來既板燒雞腿堡取消,改作宜家既田園烤雞bagel漢堡,單買價錢由原來的18蚊變到宜家27蚊,比我試下先!其實所謂的烤雞就是板燒雞腿包裡的雞扒,所謂的田園就是加左兩片番茄and一塊生菜,仲有一片芝士,廣告話左牛油蓉同蛋黃醬,但牛油味完全感受不到,一口咬落去芝士味和蛋黃醬味比較濃bagel包份量大大個,肚餓既時候食尼個真係很滿足,但取消原先既板燒雞腿包就唔好啦,使我地唔得揀,一定要揀一個咁大個既包,原本370kcal既板燒雞腿堡變成宜家起碼600的高脂漢堡,減肥人士麥當勞唯一選擇無左啦淒慘⋯⋯btw,店員點餐 準備野食動作有d慢,肚餓既時候等得有d不耐煩⋯

淒慘⋯⋯

2017-03-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$27 (Dinner)