2011-06-30
今日下午茶時間到左APM, 想食壽司但又唔想去元氣, 從來未去過板長, 因行過幾次都超多人.今午不用等位, 入到去坐低, 原來唔係回轉, 真係大鄉里. 看下餐牌有幾款選擇, 但女兒只食壽司, 所以都係散叫左6件三文魚, 又原來壽司是一件件計. 還有鰻魚, 魚子. 還有叫左一客壽司下午茶, 可以選3件及1件手卷, 1碗烏冬 . 先講下午茶餐, 烏冬 就是一碗粉份量好好少少...幾啖就冇, 個湯底實在甜到漏, 唔知加左幾多SUGAR.. 3件壽司(三文魚, 魚子及TUNA) 三文魚魚味冇, 質感太林, D飯鬆散, 其餘壽司不提吧. 買單時, 已有加1服務費, 我當然唔會再比額外的, 緊係等找錢, 但等左有5分鐘都未找回, 我心諗唔係連尾數都唔找, 要我哋開口問至找錢, LEE 樣服務真要順便講埋.總結以後不會再幫襯.
今午不用等位, 入到去坐低, 原來唔係回轉, 真係大鄉里.
總結以後不會再幫襯.