之前食過覺得ok 所以再去,今次叫左個兩個main dish, 但個威靈頓牛柳個芯入面仲係凍,可能天氣凍左解凍唔夠,焗嘅時間又唔夠長,侍應拎走左,然後經理拎返出黎,竟然係煎返原本我地原本切碎左,仲咬過有牙印嘅牛😵,真係未見過有餐廳係咁!舊牛煎返熟又燶燶地出面又好鞋,佢地會咁做真係對食品質素無要求。我地同短頭髮女經理講取消啦,我地唔想食喇,佢話我地叫左2個跟餐$58 set湯同飲品,要求我地叫返其他野食,湯同飲品散叫係百幾蚊! 我同經理講係佢地處理手法有問題,佢仲反問我,佢地係有咩問題呢?頭先唔係佢收走碟牛,所以佢唔知發生咩事。但係佢拎住碟切爛晒,咬過嘅牛出返黎,佢都唔覺得有問題,仲不斷要客人叫返其他野,真係離晒譜!😑我地堅決唔想再食啦,經理先悔氣咁話個湯同飲品當請你地飲。啲雪完嘅牛未煮返熱真係不敢食😰,仲有喱啲咁推卸責任嘅經理,唔覺得自己有問題,請餐廳正視員工服務態度同食物質素!
我地堅決唔想再食啦,經理先悔氣咁話個湯同飲品當請你地飲。