2019-02-17 639 views
做冬一家人去過隔離間漁民火鍋,結論“食到成肚氣“!今次黎鹿嗚居試下,食物係幾好嘅,不過環境就真係比漁民差更加多,漁民同鹿鳴居同一條街,只差幾個鋪位,點解會比漁民更差?原因係……呢間野啲垃圾一袋袋搭哂喺門口出少少嘅樹底下,搭到成坐山咁高(眼見最少15袋),仲要係包得超差,啲汁留哂出停車場都算喇,就連養住海鮮啲喊水,同洗完碗嘅水,都係直接倒出門口,最恐怖係藏哂喺路上邊,形成幾個非常大的黑色污水餸汁大水氹,超級嘔心,嗰陣刺鼻嘅臭味,似足一堆腐屍味,唔明點解可以咁無衛生常識,就算坐喺室內,人一邊食,蚊又跟住一齊食,呢條街嘅食店比鹿嗚居拖累哂,再好食都必定無下次,如無必要,絕對不會再走進這條街,條街嘅味仲臭過垃圾房,店內環境更不值一提!食完行出門口時,我個女反應唔切,比個呀姐倒啲喊水潑濕隻腳,個呀姐啤左一眼就走人,道歉都廢事。可能有人覺得我係某店打手,我可以同你講,我絕對唔係,覺得我吹水誇大內容嘅話,麻煩各位請親身到此店就明白環境有多惡劣!!
做冬一家人去過隔離間漁民火鍋,結論“食到成肚氣“!

原因係……

2019-02-01