2024-09-16 495 views
約親北角食飯,十次起碼有八次都係食依間🤣真係食極都唔會厭黃金炒薯條依個招牌黃金炒薯條次次都係必叫🤣外脆內嫩,條條薯條的都有蛋黃包著🧐金黃色澤睇落十分之吸引🤩每一啖咬落去,成個口都充滿著蛋黃既咸香之余,又感受到薯條既香脆,味道更上一層樓😘黑松露意大利飯黑松露意大利飯超香黑松露味😘意大利飯煮得岩岩好,米粒粒粒分明,配上濃郁既黑松露香氣,又係停唔到口🤣每啖飯都有陣陣黑松露香氣,同米飯完美結合,好快就清左盤🤣雙重芝士菠蘿薄餅跟著仲叫左個雙重芝士菠蘿薄餅,薄餅既底部做左薄脆,香口又唔會太濟,雙重芝士超香濃,而且夾埋菠蘿清甜既口感,形成了好有趣既口味🤣岩晒平時鐘意菠蘿pizza既朋友仔玫瑰花乳酸特飲最後叫左杯玫瑰花乳酸特飲,這款飲品不單睇得,用左份子料理整成既玫瑰味泡泡,而且味道都相當清新。淡淡玫瑰香氣伴隨著微酸的乳酸,感覺清爽可口,非常適合搭配這些豐富的菜式。總的來說,今次都係一如既往咁滿意,每一道菜都好好食😋無論是小食還是主菜,都唔會失望,次次都係捧著個肚走🤣下次有機會,一定會再黎食
約親北角食飯,十次起碼有八次都係食依間🤣真係食極都唔會厭

黃金炒薯條

黑松露意大利飯