2018-09-01 131 views
等了大半個鐘差不多一個鍾才出了餐湯,餐飲&餐包,主菜完全冇影,吹單才告知冇落單,完全唔係做生意的。旁邊桌的剛落坐落餐5分鐘左右已出全部食物,跟我們點的差不多,完全唔想做我地生意,唔想做我地生意出聲呀,不要浪費我的時間還花錢買難受 。服務態度又差,放餐飲時是拋落桌上的,嚇了我們一跳,好有舊式茶餐廳的服務水準。等了大半個鐘吹單又冇人理,問了2個服務員都唔理,完全當我地傻的。 餐湯忌廉湯希而無味,餐飲凍檸茶又酸又冇茶味。要埋單唔再等個主菜,都唔知要等幾耐,經理才出來話唔好意思冇辦法,員工出錯 。完全講費話,此乃費餐廳不要去,去了一肚氣!!!
2018-09-01
$80 (Lunch)