2024-08-12 636 views
新開滷水鵝店,午餐消費80元左右,入到蒲頭,冇人既都心知不妙。坐下有個矇眼嘅夥計走埋嚟,已經極度唔友善,我哋冇理會佢,照下單,佢提我地要手機下單,ok無問題,電子下單系統設計唔好用,無圖片,又成日彈出。個矇眼伙記走埋來話教我哋用,一路教一路同我哋講佢好忙好多嘢做🤪🤪。關我咩事?你多嘢做最後我哋終於落咗單,叫伙記比杯熱水我地,又問長問短,火都來🤬🤬🤬食物魚蛋淮山麵,魚蛋好腥,腥味食唔落,淮山麵煮得恰到好處。滷水鵝好食,叫咗一下雙拼飯。午餐已經包咗例湯,叫凍嘢飲,就要另外收費,芋頭炒飯,夠鑊氣,好食。整體消費$80一位左右。雖然食物唔錯,但由於服務態度差到唔會再去,今時今日咁嘅服務態度,又受氣😖😖😖😖無下次。