2024-07-11 1381 views
我4大1細,大熱天抱住個bb喺出面爆曬等咗個半鐘冇出過聲,點知後面又係5個,我聽住個呀嬸自己打電話同朋友講,佢哋前面仲有5個,即係佢知自己係我哋後面嗰枱嘅。咁因為後面枱有個伯伯,驚佢熱親入去坐住等先,ok啦,點知有人走,好應該到我哋入去食,個女人勁冇品咁拉隊入去,搶我哋枱。咁都算,我哋一開始好聲好氣同個職員講,其實我哋到先,咁似住有伯伯嗰兩個女人理虧唔敢出聲啦,點知個女職員夠膽死話我哋計喺佢哋後面,好啦,頂唔緊,直頭入鋪頭同個女職員講清楚,點知佢夠膽死推我哋出去話我哋係遲到嗰枱,我成頭黑人問號???即係好心你就派飛啦,咁先可以避免呢啲事發生,真拎米之蓮請著啲咁嘅職員都冇用呀。
我4大1細,大熱天抱住個bb喺出面爆曬等咗個半鐘冇出過聲,