講唔停之前已經食過呢間雞煲幾次 覺得好唔錯所以前幾日又再回訪啦🥰✔️黄金芝士雞煲(小)$208睇相都知道佢哋嘅芝士真係激量🔥基本上每件雞件都掛滿晒芝士🧀 好值得一讚係佢啲雞好多都係脾位 所以好嫩滑 而且分量超多的🤩 我地兩個女仔食完呢個雞煲已經飽咗八成🤣✔️蟹子墨魚滑 $98呢個好推薦 勁多墨魚粒😍 再加埋粒粒蟹子口感十足😋✔️手打鮮蝦丸 $48呢個都好足料 每啖都咬到好多蝦🦐 彈牙新鮮🫶🏻 調味亦都唔會太重 可以食返原材料嘅鮮味❤️✔️手打M5和牛丸 $48雖然牛肉味濃 不過講唔停覺得口感偏淋咗啲🤔 建議留肚試其他配料🙈整體來講 講唔停覺得呢間餐廳嘅雞煲確實幾高質🥰而且好多配料都可以嗌半份 啱晒小人啲嘅聚會👯‍♀️

✔️黄金芝士雞煲(小)$208

✔️蟹子墨魚滑 $98