由於小弟身體不適, 所以朋友介紹到就間食店try try!!!今次食飯一共5人, 點了五送一湯 (當中兩個送係預訂先)雞腳湯: 果然冇味精!!! 小弟係一個鍾意飲老火靚湯嘅香港人! 不過係出現食係就怕怕唔敢叫cos D味精多到暈, 不過去到D間就try try啦. 湯一般不過係健康, 如果熱少少就好d!!!番瓜排骨(預訂):成果番瓜空心入面都係排骨,有特色,排骨夠入味!!!不過番瓜唔夠淋(不過我相信係個番瓜問題)d個送大家可以try try!!!炒豆苗:炒得都ok不過份量少咗d!!阿麻雞(預訂):隻雞好一般(冇咪好講)... 我唔會主動叫人食!!!鐵板豆腐:豆腐來貨一般, 不過食落真不錯, 個送入面有豬肉, 洋蔥,個sauce點綴了d個送,十分香口, 正!!!前肉餅: 香口十足, 一定都唔肥膩!!!甜品西米露(free):西米一d都唔ok, 不過係free所以係冇問題!!!大家如果想食d健康, 間間單單一餐, d間一定係不二之選!!!
今次食飯一共5人, 點了五送一湯 (當中兩個送係預訂先)
炒豆苗:炒得都ok不過份量少咗d!!
前肉餅: 香口十足, 一定都唔肥膩!!!

2010-01-24