1K
2016-10-27 226 views
當日大約4點左右,成功買到個好包,因為點完沒多久,就聽到店員說沒包!這邊除了包還有沙律,所有單點都可以加$8配蜂蜜飲品/加$15配蜂蜜梳。由於已經是吃飽,兩個人share剛剛好!店外都企理,有幾張小枱 所以我們都吃完才走。香蒜椒鹽無骨雞翼包$32面包熱辣辣 比想像中軟,原來是自家製的包,難怪煙韌而且不會硬堀堀,又不會乾爭爭。無骨雞翼真是為懶人雞翼控而設,好方便!有3枚雞翼,基本上每口都吃到肉 配洋蔥、青瓜等等會沒那麼油膩。不過因為我們點的香蒜椒鹽那款,吃下去會有一粒粒硬身的椒鹽比較大顆…所以有機會再食我會試蜜糖口味。加$8要左枝蜂蜜飲品,兩啖飲哂,味道有少少怪,唔加冇損失。聽說三、四點包就會沽清,有興趣早點去!

由於已經是吃飽,兩個人share剛剛好!

店外都企理,有幾張小枱 所以我們都吃完才走。
香蒜椒鹽無骨雞翼包$32

香蒜椒鹽無骨雞翼包

加$8要左枝蜂蜜飲品,兩啖飲哂,味道有少少怪,唔加冇損失。
香蒜椒鹽無骨雞翼包
聽說三、四點包就會沽清,有興趣早點去!
2016-09-25
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$32 (Tea)