2022-08-29
🇭🇰AFURI Ramen·我哋超鍾意食拉麵 所以嗰日係the one睇完戲之後就黎左呢間😍😍·柚子醬油拉麵$98 l 柚子鹽味拉麵$98 l 脆炸流心蛋$28佢呢度個柚子湯底真係幾特別 佢柚子味比我想像中濃 而且都好夾個湯底 之後佢個叉燒都燒得好好🐷我自己就覺得醬油嗰個湯底惹味過就咁鹽味 不過始終佢個柚子湯底都係薄身過豬骨湯/魚介湯 所以食到最後都係會有啲寡淡咁🫢😂😂之後我哋睇OpenRice見都幾多人推介佢個脆炸流心蛋 所以都嗌左 果然真係唔錯 佢真係幾流心 而且個炸皮都唔會油膩 出嚟個口感好好 不過佢個蛋黃就唔算超濃嗰種嚟嘅🥚·#rbyeat#rby日本菜#rby尖沙咀·📍尖沙咀彌敦道100號THE ONE2樓 i.t orange forest
柚子醬油拉麵
#rbyeat