觀塘嘅時候已經同朋友試過,已經覺得好唔錯,估唔到而家連銅鑼灣都有分店啦,以後想食都唔使過海酸菜魚(標準)中辣 $238估唔到標準尺寸都已經咁大份🤤魚肉覆蓋晒成個湯面,酸菜夠味,入邊嘅配菜都好多,有萵筍,金菇,寬薯粉等…湯鮮味到我都忍唔住飲左啖🤣乾炒牛肉麵 $88平時食乾炒牛肉麵,通常都係係大排檔食,貪佢夠曬鍋氣,但出面食就有風險,有時會食到好多油,但呢度完全無呢個問題,食落感覺好乾爽😝唔會油淋淋,感覺比大排檔更有水準👍🏻黑椒腰果牛柳粒$138平時食食呢個餸,一定係好少牛肉,好快就得啲腰果,但今次就好平均,唔會話得幾粒牛柳,而且都好夠味,不過我就略嫌有啲過熟,如果可以煮得冧啲就更加好🙈鮮青檸梳打 $26清新解油膩,食完成個餐飲一杯,完全無晒油膩感

酸菜魚(標準)中辣 $238

乾炒牛肉麵 $88

黑椒腰果牛柳粒$138

鮮青檸梳打 $26
清新解油膩,食完成個餐飲一杯,完全無晒油膩感
2022-11-02
$250 (Dinner)