2017-02-06 164 views
今日同女性朋友食飯,聽同事講佐敦有一間餐廳情調環境幾好,而且食物都好好味,最重要係又唔係好貴,咁一於去試下。同女性朋友食飯,緊係會book 定位,做定凖備,大約幾日前book 位都冇問題,都可以book 到。去到餐廳,餐廳既格調果然唔錯,而每日既menu 都唔同,所以佢每日都會更新個黑板。餐單每日不同,最主要嘅原因係睇吓邊種食材較為新鮮,再決定餐單,所以餐單上嘅食物都有質量嘅保證,保證新鮮。Nachos 呢個又香又脆嘅芝士粟米片,非常香口,配埋個salsa 醬,更加開胃,做前菜一流凱撒沙律呢個凱撒沙律個醬比較一般嘅凱撤沙律醬胃酸,不過我幾鍾意,因為咁樣更加開胃,而且所有沙律菜都好新鮮,加上有麵包碎乾有啲咬口,正香煎法國鱸魚日本帶子皇虎蝦伴龍蝦汁呢個鱸魚非常之滑同埋鮮甜,我平時都好鍾意食魚,條魚都煎得好香,魚皮脆脆地,日本帶子喎好大粒,而且非常彈牙,好有口感,虎蝦就大大隻,亦都好彈牙,呢一碟海鮮非常抵食,全部海鮮都好高質,非常值得一讚!最重要係我個女性朋友都非常滿意呢一間餐廳,情人節如果可以再帶佢嚟就好啦!good luck!
Nachos
凱撒沙律