2019-08-28
**大樹先生的家-銅鑼灣店**桃桃8個月啦 今日就帶佢同埋佢表姐一齊去玩。表妹已經玩慣玩熟,而桃桃就係第一次黎銅鑼灣店位於皇室堡,唯一唔方便既就係要搭貨𨋢,因為我推bb車,係無𨋢從地下上一樓,所以等𨋢都等左大概10分鐘。好彩上到黎地方大,而且乾淨企理。入場前要先量體溫,跟住就有職員安排位置比我地。呢個時候表姐已經走左去玩。我同媽咪就叫野食,我地要左set,主食、沙律、湯、飲品。份量超多,而且味道超好!分別係 同埋 就算攤凍左都仲好好味!叫左一份兒童餐比表姐食「肉醬有機蔬菜通心粉配煎魚柳」仲有生果,咁就唔擔心小朋友得肉食。重點係原來呢度仲有bb餐嫁!大概7-12個月既bb都岩!玩既區域都分左幾區 , 有岩好動小朋友既波波池 , 有廚房區扮下小廚師, 仲有變身區 化身成公主或者動物都得而8個月既桃桃就留左係0-24個月既區域玩 . 其實2個鐘真係唔夠玩.不過對於大人黎講已經好攰表姐都玩到唔捨得走. 不過我就搵唔到幫BB換片既地方 , 如果有就會更方便.
桃桃8個月啦 今日就帶佢同埋佢表姐一齊去玩。
表妹已經玩慣玩熟,而桃桃就係第一次黎
分別係 [南瓜忌廉汁意大利粉配照燒雞扒] 同埋 [白松露野菌忌廉汁意大利飯] 就算攤凍左都仲好好味!
重點係原來呢度仲有bb餐嫁!大概7-12個月既bb都岩!
玩既區域都分左幾區 , 有岩好動小朋友既波波池 ,
而8個月既桃桃就留左係0-24個月既區域玩 .
其實2個鐘真係唔夠玩.不過對於大人黎講已經好攰
表姐都玩到唔捨得走.
不過我就搵唔到幫BB換片既地方 , 如果有就會更方便.