2022-03-22 188 views
如果大家有睇我上個ᑭOST就個我入左梅窩。。咁當然我山長水遠入得去就唔止食一間野啦。。我就去左島上都好多人排隊嘅越南嘢食😋😋我今次都好好彩。。我左唔洗1、2張枱就有得入去啦。。佢呢間餐廳逢星期日都會有個蟹茄湯檬。。仲要數量有限。。可惜嘅就係我星期六入去係緣食到。。但佢竟然今日有另一星期日限定。。鮮茄牛腩湯檬✌🏼✌🏼仲叫左個小食。。佢仲可以雙拼。。又食多樣野😋😋個小食一食落口就已經知道一定係自家制。。完全無雪藏味。。好新鮮👍🏼👍🏼有機會再入去我都會再黎多次。。下次就星期日啦。。咁先食到蟹茄😏😏🍤🥩越式蔗蝦+越式烤肉串🍜鮮茄牛腩湯檬📍 津津食店大嶼山鄉事會路35號地下=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoo
如果大家有睇我上個ᑭOST就個我入左梅窩。。
咁當然我山長水遠入得去就唔止食一間野啦。。
我就去左島上都好多人排隊嘅越南嘢食😋😋
我今次都好好彩。。我左唔洗1、2張枱就有得入去啦。。
佢呢間餐廳逢星期日都會有個蟹茄湯檬。。仲要數量有限。。
可惜嘅就係我星期六入去係緣食到。。
但佢竟然今日有另一星期日限定。。鮮茄牛腩湯檬✌🏼✌🏼
仲叫左個小食。。佢仲可以雙拼。。又食多樣野😋😋
個小食一食落口就已經知道一定係自家制。。
完全無雪藏味。。好新鮮👍🏼👍🏼

📍 津津食店
大嶼山鄉事會路35號地下

#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#thehideouthk#chunchunfoodshop#muiwo#muiwofood#muiwocafe#lantauisland#梅窩#梅窩美食#津津食店