2019-05-20 143 views
❣️夢幻母親節@樂園❣️做咗媽咪之後好少機會可以同朋友一齊食飯🙈好開心之前同朋友一齊慶祝母親節🥰每次同以為人母的朋友聚會食飯都係有傾唔完嘅話題💗所以揀餐廳食飯一定揀坐得舒服食嘢好味地方就腳嘅地方😉尖沙咀樂園真係非常推介👍🏻我哋揀咗廚師發辦同埋兩個特飲💗廚師發辦一次過可以食到好多唔同嘅嘢食💗一上到枱真係嘩嘩一聲😍靚到成幅畫咁樣💗黑魚子醬鵝肝多士💗鵝肝外脆內院入口即溶💗安格斯牛柳粒加埋蒜蓉片一齊食非常惹味😛煙三文魚卷到好似玫瑰花咁樣非常優美🌹牛油焗帶子刺身鮮甜香口😋大大隻虎蝦🦐肉質爽口彈牙💗飲品叫咗芒果特飲同埋柚子特飲🍸飲品賣相同樣非常精緻吸引💗柚子特飲用浴缸上枱💗發晒重真係可以噴嘢飲出嚟好玩又好味💗
❣️夢幻母親節@樂園❣️

我哋揀咗廚師發辦同埋兩個特飲💗

2019-05-10
$200 (Dinner)
Celebration
Mother's Day