2021-03-30 28 views
餐廳裝潢以簡約森林風為主,牆身既森林圖案、植物、竹木枱凳都令人覺得好舒服!🍴紫菜炸薯條配黑松露沙律醬 hkd68薯條炸得香脆,紫菜味雖然唔係好出但唔點醬都食得出既,個黑松露沙律醬真係好出色, 好濃黑松露味,令人忍唔住係咁食!🍴墨西哥芝士雞肉夾餅 hkd88夾餅微脆,內有雞肉、蘑菇及微溶芝士,再搽上莎莎醬,超夾,而且有8件好多,但如果多d芝士就仲正!🍴美國特選牛柳配煎鵝肝 hkd268今晚咁岩冇哂牛柳所以轉左肉眼扒,我地叫左5成熟,切開見到鮮嫩既粉紅色,完全唔會韌,好juicy肉味又濃!鵝肝都好大塊,鵝肝配埋肉眼扒一齊食令到牛味更出,好好食!而配菜亦出色,有薯仔、南瓜、菇、茄子同瓜,每樣都烤得入味。🍴Lime soda hkd58野飲同餐廳既裝潢好夾😂青檸味好清新,好解膩。

🍴紫菜炸薯條配黑松露沙律醬 hkd68

🍴墨西哥芝士雞肉夾餅 hkd88

🍴美國特選牛柳配煎鵝肝 hkd268

🍴Lime soda hkd58
野飲同餐廳既裝潢好夾😂青檸味好清新,好解膩。