2017-06-03
今日同屋企人試雞煲,一行12人任飲任食4個鐘,每位168。環境都算舒服,佢地有提供餐前小食,因為未齊人既關係,我地就試哂全部,有胡椒豬肚湯,雞腳,齋,紅腸等等,除左紅腸,其他都可以一試,仲有算充足款式既飲品。唔好掛住食前菜食到飽呀,雞煲先係主角!人齊就嗌口味啦,12個人得3個煲,我就認為太少,不過有2位小朋友,所以都叫做夠食,我地叫左2個招牌 椰子雞煲(佢有分濃味同普通)當然試濃味啦,仲有一個就係麻辣鍋。本身我以為椰子同雞會唔夾,但係食落竟然好味,份量就屬正常。加少許水可以飲埋個湯底再食。打邊爐部分,d料就中規中矩,不過牛就差d啦,可以唔洗叫。咁我個人就推介花膠仔。幾有口感同鮮味,總括,前菜,雞煲部分算唔錯,後面d料就差小小,不過任飲任食算中上,對得住個價錢。可以再去
任飲任食4個鐘,每位168。