2009-05-28
我地四個人黎..食物:佢個四人餐成$5xx, 咁既價錢我唔洗响度食啦!散叫左兩個是日晚餐, 一個香草野菌汁意粉, 一個唔記得咩笳汁意粉。等左半粒鐘先黎兩個忌廉湯, 仲要超怪既味.. 冇忌廉味! 佢個包.. 面粉味囉。 最好食係粟米薯皮同個小食併盤, 因為夠熱, 有味!! 但只係街邊味既小食响呢度食要$8x... 最後係佢既special: 煙三文魚pizza, 係極度難食!!!!! D煙三文魚同個批完全唔match!!! 分開食會好食百倍! 個批底ok但d煙三文魚隻味佢煙到唔夠火喉。我試左佢杯香蕉曲奇奶昔, 陣味較淡, 但我既朋友就話只係香蕉溝水, 完全飲唔到有曲奇, 咁都要跟餐加十蚊唔值。香草野菌汁意粉係幾好既, 夠味, 但個笳汁意粉真係笳汁+意粉...環境:當晚隔離枱係五個女人, 大笑時覺得好嘈囉... 洗手間前有枱成十個女人既... 經過時覺得佢地好似望住哂咁... 同拎野玩時要叫佢地借過 (個櫃俾佢地擋住左), 佢地又好似唔多肯咁 =.=服務:全間野得兩個女侍應同一個男廚師。冇戴眼鏡個女侍應幾好人, 見我地要share主動問我地要唔要多幾個碗, 另外有戴眼鏡既就全程黑面, 我
食物:
佢個四人餐成$5xx, 咁既價錢我唔洗响度食啦!
環境:
服務:
全間野得兩個女侍應同一個男廚師。冇戴眼鏡個女侍應幾好人, 見我地要share主動問我地要唔要多幾個碗, 另外有戴眼鏡既就全程黑面, 我同佢講洗手間冇紙巾, 佢唔應我跟住去揾另外個女仔叫佢去倉拎, 好歹你都應我一聲好呀?
兩分服務分係俾冇戴眼鏡個女仔
我一定唔會再去