2022-08-25 396 views
我昨日同朋友二人落去食嘢,之前夜晚有黎食過覺得ok 所以再黎。不過琴日下午茶時間入面得兩枱人,我地掃晒針卡企喺度等佢執枱,個樓面丫姐慢慢黎一路傾計一路慢動作重播甘。落左單食物黎到,夾左兩下我碗粉裡面有塊1cmx1cm白色嘅包裝膠袋,我舉手示意要叫佢過嚟睇,佢重講話邊度有膠袋呀?好,佢換返碗新嘅黎就算啦。重點黎啦,有三枱客係到食緊野既時候佢係正隔離掃地,掃完地重用熱水加漂白水係到拖地!成間舖都係漂白水味!!叫人點樣食嘢?我朋友頂唔順開聲話就黎嘔佢先收手,重要係到眼望望甘,請貴公司跟進涉事員工的做法。

2022-08-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$175 (Tea)