2019-05-09 404 views
今晚又冇做煮婦✌🏻✌🏻✌🏻出街食,食咩好🤔更係食好西😆西餐😆都係揾D方便泊車旣地方😬揸到建業街見有位即時就泊啦!一落車見到 Flavour Kitchen 週年紀念有優惠🥰🥰🥰其實間唔中都有去食😊今次重有promotion 😬😬😬我哋坐低左就叫左兩個set dinner 😊😊😊平時會➕錢要埋前菜🙈🙈🙈今次冇加呀!佢哋做緊兩份 Set 再送🐷手呀!驚食吾曬所以就冇➕我哋叫左牛柳同馬友魚,待應問我哋起骨定原條🤣🤣🤣🤣🤣🤣我哋選擇困難症發作😆待應推介原條👍🏻👍🏻👍🏻就照落order 首上蘑菇湯好香蘑菇🍄濃度剛好 👍🏻再上牛枊睇相就知正到暈啦!好香炭烤肉味、唔太乾重有肉汁🥰🥰🥰好味,再黎原條馬友外觀非常吸引🌟🌟🌟皮脆肉嫩魚肉好滑唔腥,魚肚位放左好多香料西餐廳好小原條💯💯💯真係要試💞💞💞跟住黎埋個🐷手即時👀都突😆😆😆雖然係送旣😌但係份量一啲都唔弱都算大隻😆😆😆味道都吾差架好香好脆肉唔太鹹👍🏻👍🏻👍🏻有時間真係要去試下😊😊😊
有時間真係要去試下😊😊😊