2019-06-11 118 views
為左慶祝朋友仔考車成功 梗係要食番餐好而家譽發廣場成棟都係食野 有好多唔同選擇雖然唔肯定佢係咪一定pass 但都book定位😂😂一上到去全層都係橫浜水產放題價錢由$198-$468 當然牛嘅級數都有唔同啦我地就揀左極上美國牛小排放題&刺身+海鮮套餐話說大個左都好少食放題同buffet不過今次為左慶祝朋友考車成功 一於放題慶祝下首先有刺身頭盤 呢度係4人份量一人大概有2塊 但全部都係厚切仲要係勁新鮮 完全出乎意料啲蝦勁大隻勁多蝦膏 好鮮甜食到甘上下 再黎海鮮呢啲當然係要燒架啦樣樣都大大隻好新鮮淨係影相都好靚個鮑魚好好食 好爽口 唔會好似橡皮甘出面有兩個大雪櫃 放左好多蔬菜用黎打邊爐或者燒 好乾淨好企理仲有無骨鳳爪 螺肉 中華沙律 小蕃薯全部都係我致愛呢個就係打邊爐同燒可以揀兩個湯底我地揀左豬骨湯同壽喜燒豬骨湯好清好甜 唔知係咪錄左好多海鮮相反壽喜燒偏咸 冇左個種甜甜地嘅味個個燒爐好正 佢舖左張牛油紙落去唔會好易燶 同埋痴住晒 絕對正👍🏽👍🏽👍🏽不得不讚 佢係無煙燒烤 有個排風位係正個爐隔離 唔會食完個身成陣味我地將啲海鮮錄錄佢 再將佢燒番兩邊脆脆地 正👍🏽👍🏽佢啲牛豬雞都係任點 佢每一次
為左慶祝朋友仔考車成功 梗係要食番餐好
而家譽發廣場成棟都係食野 有好多唔同選擇