2022-06-06
今晚去咗一間位於佐敦站D出口直行就到JK Bother's! 對於肚餓又想快D食到放題嘅人嚟講一定好方便餐廳沒有豪華的裝修~但感覺好似住家一樣簡單!用手機點餐,食物很快便送到!仲好豐及富多元化添!我們一行五人揀咗兩個火鍋底:1) 海鮮鍋2) 芝士雞煲火鍋其實海鮮鍋已經好豐富!夠哂食!撞正今晚 醬油蝦及醬油鮑魚丶刺身任食不用加錢!很幸運呢~~~😋😋😋醬油蝦及醬油鮑魚醃製得好入味! 個鮑魚仲好"林"好大隻! 喺香港未必可以食到呢兩樣韓國菜式!所以一定要試!海鮮任點任食~我們只點了幾樣!蝦~非常爽口!淥得耐都唔怕!鮑魚又大又好味! 好新鮮仲好生猛~識得捲來捲去!之後點了一盤雜錦魚生! 不過不失!今晚餐廳仲安排每人四隻生蠔!不過唔可以生食!要放在火鍋淥熟! 十分肥美~ 好有鮮蠔味!加上可以任點豚肉及牛肉~ 根本一個人食唔到咁多到尾聲雖然真係好飽肚~但超級推介這個流沙牛角包和芝士撻! 新鮮出爐~鬆脆可囗~ 一個已經膩曬! 但無論你幾飽都值得一試除了任點任食之外~飲品也好特別:有梅酒丶麥啤酒及Somersby等~🍶🍻🥤 甜品有雪米糍及我至愛的榴槤雪條丶還有其他選擇 最後店舖仲每人一個movenpi
我們一行五人揀咗兩個火鍋底:
1) 海鮮鍋
2) 芝士雞煲火鍋
海鮮任點任食~我們只點了幾樣!
蝦~非常爽口!淥得耐都唔怕!
鮑魚又大又好味! 好新鮮仲好生猛~識得捲來捲去!
之後點了一盤雜錦魚生! 不過不失!
加上可以任點豚肉及牛肉~ 根本一個人食唔到咁多
甜品有雪米糍及我至愛的榴槤雪條丶還有其他選擇
最後店舖仲每人一個movenpick雪糕🍧🍨🍦及每人送一份生果芝士取走!
今晚的火鍋放題簡直係性價比高! 大家有機會不妨一試♨️♨️♨️♨️😍😍😍😍