2022-12-03 52 views
聽人推薦呢間野食好耐,今日經開附近就黎一試。單菜選擇好多,真係包羅萬友,呢方面真係好加分👍🏻蟹肉靜岡大葉手打闊意粉 - 呢種闊意粉係我最中意既,而且唔係每間餐廳都有,見到呢度有真係好驚喜,點可以唔叫。 意粉好有口感,唔會煮到過軟,剛剛好。另外,蟹肉好多,每一啖都係意粉同蟹肉,好有滿足感。加多$18,仲有埋日式洋蔥湯同埋薯仔沙律,薯仔沙律入包有薯仔蓉、青瓜同埋洋蔥,口感爽脆特別。靜岡抹茶紅豆窩夫 - 抹茶控點會錯過同抹茶有關嘅野食🤟🏽 喺窩夫上面灑上滿滿嘅綠茶粉配上紅豆同埋cream,又係啖啖滿足感充斥到味蕾🥰 窩夫外脆內軟,值得一提嘅係呢個窩夫係鹹身既,好特別,食甜品都唔洗帶有太大罪惡感😎 整體來說,呢間野性價比好高,位置又方便,行開呢度真係要黎試下。