2020-07-16 469 views
位於尖沙咀K11嘅霸王川莊最近晚市做緊訂座享七折優惠😽今日收工決定約埋幾個同事一齊嚟!珍寶成都水煮魚-桂花魚好耐無食過正宗口味嘅水煮魚,我哋一行四人一個珍寶水煮魚份量好足夠夠晒珍寶,可以任選四款配料,今次我哋就叫咗午餐肉、長豆卜、牛肚同埋紅薯粉。嗌左最小辣對於唔太食得辣嘅朋友已經會好辣,仲要係後勁有啲嗆,好過癮👅桂花魚食落口超滑😍,無腥味👍🏻;配料索晒啲湯汁,好惹味,特別係牛肚同薯粉,好夾!👍🏻👍🏻👍🏻哩個水煮魚下次都要encore!口水雞同酸辣水晶粉皮屬於小食份量,微辣,口水雞皮厚過肉,性價比唔高;水晶粉皮爽口開胃。最後嘅片皮鴨一食半隻,份量比較細,同埋望落似鴨胸多個平時食到嘅鴨肉,少失望😞不過蒸皮夠晒煙un👍🏻哩度環境舒適,食物味道不俗,可能今晚比較多人,上菜速度慢,但係服務態度唔錯,價錢略貴,如果淨係為咗水煮魚都可以encore

珍寶成都水煮魚-桂花魚

$300 (Dinner)