2021-09-28 629 views
每個人屋企附近總會有一間飯堂,嗰間食堂唔需要特別出眾,唔需要做到米芝蓮級數,唔需要做到啲伴碟挑剔晒花,食之前要影吓相先,只需要在你唔知想食乜嘅時候,你就會諗起不如去食XX啦,近近哋。點解你屋企附近有咁多間餐廳,偏偏你肚餓嘅時候,唔想去咁遠,唔想特別諗食啲乜,就淨係會諗起佢,佢唔一定要特別好味,但要近,最好在你屋企樓下,仲要係價廉物美樣樣精,今日忽然之間想食扒,會諗起佢啲鐵板牛扒係唔錯的,有心血來潮想食小炒,又會諗起佢啲小炒好夠鑊氣,有朋友來作客,近近地叫外賣都係叫呢間,而朋友嘅comment一般都會係「都Ok喎!六七十蚊又唔貴喎!」睇相就知平平無奇得嚟又平又幾好味啦!味道:環境:服務:特色:泊車:(元朗市中心,唔好諗)評語:如果我住附近,雅苑絕對符合飯堂嘅條件。

睇相就知平平無奇得嚟又平又幾好味啦!

豉椒鮮魷飯
粟米肉粒飯

味道:

環境:

服務:

特色:

泊車:
(元朗市中心,唔好諗)

評語:如果我住附近,雅苑絕對符合飯堂嘅條件。
TakeAway