2018-07-07 13 views
好耐冇食過高質素嘅美式快餐 其實平時經過佐敦 都見到呢間餐廳人頭湧湧 但總係未有機會一試今日收早一於約埋朋友過嚟食漢堡 心動不如行動每枱客人幾乎必點漢堡 我都一於試一試價錢最平$78的經典漢堡- 最貴的$388的經典四層牛肉漢堡漢堡選擇多 有9種 真是讓人有點眼花繚亂最後揀咗鵝肝牛肉漢堡$128大大個嘅漢堡包 睇見已經流曬口水 餡料包括厚切鵝肝 芝士 牛肉 蕃茄及蔬菜 非常豐富鵝肝入口即溶 牛肉漢堡肉嫩多汁旁邊仲有炸薯條我哋兩個女仔一人一半 分享一齊食 這樣剛剛好 另外點咗個軟殼蟹沙律 軟殼蟹是即叫即炸的熱辣辣脆卜卜 而且沙律菜非常新鮮另外點多咗個小食 蜜糖香草雞翼(6PCS)香草和蜜糖嘅味道非常夾 雞翼外皮香脆甜甜的 突然之間很想bbq特別推介呢杯清新之選 青檸薄荷青瓜梳打 非常消暑解渴 而且有助去除油膩咁難怪每枱都叫漢堡食 食過確實返尋味 重點是漢堡中間的餡料豐富 牛肉漢堡非常多汁

今日收早一於約埋朋友過嚟食漢堡 心動不如行動

每枱客人幾乎必點漢堡 我都一於試一試

漢堡選擇多 有9種 真是讓人有點眼花繚亂

最後揀咗鵝肝牛肉漢堡$128

鵝肝入口即溶 牛肉漢堡肉嫩多汁

旁邊仲有炸薯條

我哋兩個女仔一人一半 分享一齊食 這樣剛剛好

另外點多咗個小食 蜜糖香草雞翼(6PCS)