其實我幾唔鍾意佢個裝修, 啲海盜公仔超恐怖, 仲要企正你張枱隔籬, 又可能舊, 所以加咗恐怖...二人叫了:1) $49套餐 (主食+半客小食+飲品+甜品) a) 白咖哩豬排飯: 一如以往好味, 咖哩汁好香又多, 帶微辣, 送飯一流; 豬扒很軟身, 且香茅味極濃 b) 半客小食選了越南豬肉粉卷: 有二條都幾大, 面頭有肉脆好味, 裡面有菇菇 c) $15以下飲品, 加$3叫了珍珠奶茶系列, 不過珠珠由一條條的替代, 一條條的太硬好似未煮夠 d) 甜品是兩粒糯米磁: 我冇食2) 蒜茸牛油雞翼半客 ($15): 兩隻, 一客$29.5四隻, 但叫半客也不過相差$0.5,所以叫了半客試試, 同樣是熱辣辣的; 又脆又大隻, 牛油味幾濃, 好好食3) 脆皮蟹鉗 ($22): 隻蟹鉗超細, 都唔知係咪真係有蟹肉在入面, 面頭有蝦丸加多塊炸了的雲吞皮在外面, 點甜酸醬食4) 芝士焗珍寶青口 ($29): 賣相不錯,睇幾靚食就麻麻, 味淡, 太多cream芝士味不多, 不太欣賞真實每次嚟都係為咗食佢嘅白咖哩豬排飯, 次次都好好味, 無論邊間分店都整得好, 真它嘢食都好平, 可以試好多

怖...

二人叫了:

1) $49套餐 (主食+半客小食+飲品+甜品)
d) 甜品是兩粒糯米磁: 我冇食

真實每次嚟都係為咗食佢嘅白咖哩豬排飯, 次次都好好味, 無論邊間分店都整得好, 真它嘢食都好平, 可以試好多款式

每次也有幾元coupon回贈下次用, 有效期一個月; 因我不會個個月去, 所以對我來說冇乜用
白咖哩豬排飯
越南豬肉粉卷
蒜茸牛油雞翼
脆皮蟹鉗
芝士焗珍寶青口
2009-12-31
$100 (Dinner)
Celebration
New Year's Eve