2009-12-30 12 views
話說平時經過茹素食,我會外買齋鹵味,尤其齋鴨腎,心軟兼邊微硬,食落口感似足真鴨腎;個汁做得好好味,鮮甜唔搶喉!今日經過茹素食買外賣,有位sales話有新鮮出品,用比利時進口材料做的朱古力,一盒4粒賣HK$60.00。 見紅色盒,又有金色帶包裝,好有節日氣份,買佐試試! 兩個酒味,一個鑽石型的香檳醬餡,一個干邑軟身松露,超軟滑;另外兩粒脆脆,黑朱古力包脆片、杏仁、提子乾,白朱古力包酸酸的脆脆和朱古力脆珠。 酸酸的脆脆好似紅桑子味,再經過時要問一問係乜料? 4款的甜道唔太甜,帶出佐朱古力和每款的特徵味道,非常平衡。用比利時進口材料做,呢個價錢就唔貴啦!
l'amitie Fine Chocolate
2009-12-24
$60.00 (Other)
Celebration
Christmas