其實我都幾鍾意食餃子,啲人就喺馬鞍山區搵咗一間未食過餃子試一試睇下午茶時間去所以唔多人,加上佢本身嘅裝修都唔會好迫夾,非常大方嘅空間!嗌咗成枱嘢食,因為餓到成三點先食嘢嗌咗湯餃同埋煎餃share食,蒸餃我淨係食咗一隻,因為平時會減肥,但係佢剪得好放心,唔會好油!值得一讚湯餃散咗尖椒豬肉同埋素菜雙拼~經理話佢哋嘅豬肉餃係用六四瘦肉肥肉比例去整嘅~識落唔會好油膩!素菜餃加喺清新減肥之選!不過佢推薦嘅泡菜豬肉餃就幾失望,麻麻地好味~下午茶雞髀$32大大隻!超級抵!呢度啲滷水拼盤好出色!除咗有普通嘅豉油蠔油,仲加咗好重其他天然材料嘅味,例如8角!所以我覺得呢間野除咗侍應服務態度非常認真,原材料製作都好認真㗎!仲有呢個炸魚炸雞拼盤, $42就有10粒好大嘅!仲要個皮好薄,材料亦都好高質!唔係求其買返嚟嘅貨其實我仲想係咁讚,下刪3000字啦🤣總之,一定會keep住去食

嗌咗成枱嘢食,因為餓到成三點先食嘢
不過佢推薦嘅泡菜豬肉餃就幾失望,麻麻地好味~
下午茶雞髀$32大大隻!超級抵!

其實我仲想係咁讚,下刪3000字啦🤣

總之,一定會keep住去食
Type of Meal
Tea