2023-05-10 263 views
上一次喺葵芳試咗開心果醬雪糕班戟🥞,得到好大驚喜(無打食評)。所以今次經過旺角分店,一於黎個二刷✌🏻,無諗過今次變成好失望😭。首先講吓佢哋結構已經好唔同,葵芳分店既係面頭有開心果醬,再到雪糕🍦,然後下面就係忌廉,再下層又到返爆多既開心果醬,好似甜筒咁食到底都仲有勁多開心果醬🤤,非常滿足。至於旺角分店,就好似圖片顯示咁剩係得雪糕🍦上面有開心果醬。而佢嘅忌廉就圍咗喺雪糕球嘅周圍,雖然外貌上感覺會比較靚📸,但係食起上嚟非常唔方便,因為忌廉隨時會跌落嚟😓。講到底,都係想食佢嘅開心果醬,除咗有濃濃嘅開心果味,仲有開心果碎粒粒,增添左唔少口感👍🏻。但旺角店嘅出品非常之失望,應該冇下次。如果大家想食嘅話,記得去返葵芳分店💯,雖然等候時間會比較長,但係食落既滿足感係冇得比😥。
開心果醬雪糕班戟