岩岩開番堂食,緊係要食番餐好既,開個靚頭啦,又同左男朋友去西貢,不過今日就係入去食呢間主打西餐既餐廳🍽。首先佢氣氛好好,入到都有啲霓虹燈,同啲歐陸風情嘅裝飾,所以好適合情侶二人黎撐枱腳🤗我地廢事諗就叫左呢個2人combo,可以試到佢signature既龍蝦包之外,仲有埋前菜甜品🍮。🐒Lobster bread & Pizza combo💰$468👉🏻生果配凱撒沙律👉🏻黃金炸蝦首先就黎左呢2款前菜🥗沙律好比心機去做,除左有基本野之外仲有extra avocado 🥑 & apple🍎,仔細睇其實面頭仲有金箔🤣會唔會太fancy。👉🏻龍蝦薄餅👉🏻龍蝦包兩個main dish既份量都唔係好多,但出奇地夠飽😂本身以為係會要另外再食野,但原來唔洗!🌭龍蝦睇相都知真材實料,食得出新鮮因為好彈牙😋個人中意龍蝦包多啲因為佢另外有跟埋鷹嘴豆泥配個薯條,呢個真係好特別👅第一次試🍕Pizza都係2人份量岩岩好,係好似食緊脆餅咁,個pizza醬同龍蝦肉呢個combination我都係第一次試,呢啲餐廳真係好特別,可以試到多啲唔同既野🦞。👉🏻飲品(凍檸茶+檸檬薏米水)👉🏻甜品x2(kind of tiramis

👉🏻生果配凱撒沙律
👉🏻黃金炸蝦

👉🏻龍蝦薄餅
👉🏻龍蝦包

👉🏻飲品(凍檸茶+檸檬薏米水)
👉🏻甜品x2(kind of tiramisu🤣)
飲品值得一提係薏米水!好refreshing!! 特別係行完西貢熱辣辣🔥有杯薏米水去濕之餘仲透心涼🥳
2022-04-21
Type of Meal