2023-09-03 29 views
之前經過見到好多人,今日朋友揀左呢間同我食晚飯,氣氛很好,放工黎chill下嘅好地方。帶子刺身新鮮的帶子切成薄片,入口即化,加左三文魚籽給人一種無比的滿足感。炸明太子粟米粒明太子和粟米混合在一起,裹上酥脆的外層炸至金黃色,口感酥脆,明太子的鹹香和粟米的甜味完美結合。炸蓮藕餅炸到香脆可口,有咬口。哥斯拉炸卷結合了脆炸、三文魚、忌廉芝士和意大利刁草的卷壽司。這道菜外皮酥脆,內裡鮮嫩多汁,口感豐富多樣。三文魚的鮮美與忌廉芝士的濃郁相結合,令人驚艷。另外我地都叫左d串燒,日本五花腩烤得香嫩多汁,茄子也烤得軟嫩入味,牛舌則帶著濃郁的牛肉味。Wilkinson Ginger Ale薑味濃郁,但唔會辣,好特別。Kaniuku Momo Saida香甜桃味,好解渴。

帶子刺身

炸明太子粟米粒

炸蓮藕餅
炸到香脆可口,有咬口。

哥斯拉炸卷

Wilkinson Ginger Ale
薑味濃郁,但唔會辣,好特別。

Kaniuku Momo Saida
香甜桃味,好解渴。