2010-04-05 83 views
相信各位如果第一次到達店外,第一個感覺一定係『有無咁多人呀!?!?』 同最愛的老婆大人慶祝生日,想食日本嘢,所以初來"Tonkichi"報到,時間7點左右,以經見門外好多人排隊,我地排第7張枱,坐住等,睇下Menu佢d嘢真係幾貴,2人餐要$488,又會又貴又要等咁耐位都咁多人嘅,等到8:30終於有位了~~!!!我地叫左2個定食 ~ 吉列豬扒、吉列雜錦海鮮食之前先熱身 ~ 磨芝麻 ~ 磨完好香but之後加咗醬就只係得番醬味定食到了!!先由Waitress教d醬點用法,之後先食椰菜,無論加柚子or紫菜汁都係咁好味但係個白飯d飯硬左dd各位不如留肚食吉列嘢佢d吉列真係超正,唔會食到你成口油,相信你會一件不留食鬼晒佢!!就係咁樣~~~我地2個人滿足地離開

我地叫左2個定食 ~ 吉列豬扒、吉列雜錦海鮮

但係個白飯d飯硬左dd
各位不如留肚食吉列嘢

就係咁樣~~~我地2個人滿足地離開

熱身動作 ~ 磨芝麻
吉列雜錦海鮮
蟹肉好好味~!!
2010-04-01
$180 (Dinner)
Celebration
Birthday
吉列雜錦海鮮
蟹肉好好味~!!
  • 吉列豬扒、
  • 吉列蝦