2014-08-02 737 views
一個好懶洋洋既星期日,肥柑子同柑太去左euro gogo嘆午餐呢度間euro gogo係大本型或者油塘區黎講,質素同價錢已經係合比例,至少每人60蚊既價錢食到番同樣質素既野。叫左野食大約等左十分鐘就有,唔係煮定,而係即叫即煮,幾好,起碼唔會係隔夜野食。呢個house coffee沖得幾好飲,唔燶,有咖啡味,加少少奶同糖已經非常香濃,配塊餅仔就係一個好好既飲品。柑太叫左菠菜汁龍利意,我叫芝士吞拿魚意,前者雪藏魚肉無乜味,不過個菠菜汁整得幾好,個意粉好熱,頂頂層皮少少燶食落幾香口。我個芝士吞拿魚就比較濃味,個芝士味就反而無乜,分量好足,而係睇到兩個意粉都好多汁,食落唔會乾身,食晒既話會有幾充足既飽肚感覺。兩意一飲品合除番每位60,係呢個區比較貴,但質素合理,而且坐落環境舒服,有落地大玻璃睇下出面既街景,如果係大本型行完又想搵野食,又想有個舒適既地方坐下,呢度絕對係一個選擇

House coffee
菠菜汁龍利柳意粉
芝士吞拿魚意粉

2014-07-27
$60 (Lunch)
House coffee
菠菜汁龍利柳意粉