2016-01-26
突然好想食美國菜和沙律,所以第一時間諗起呢間餐廳,以前都食過幾次了,水準依然係好!【Mushroom Caesar】磨菇好濃烈菇味,用牛油煎香,平時麵包粒我唔食,但呢間既麵包粒好食過其他餐廳,因為是有味的,未能達到滿分是因為沙律汁太少,我喜歡多些。【L Build Your Own Sampler】大拼盤,自選4種食物,我簡左芝士煙肉薯皮、芝士條、炸蝦、雞翼,唔同種類食物配以不同醬汁,實在絕配。我覺得樣樣都好好食。【Ribs & Wings】選了蜜糖汁的豬肋骨和雞翼,配送了薯蓉蔬菜,忘記了雞翼是什麼名,偏辣的,如果鍾意食辣既人就岩晒,豬肋骨好惹味,骨和肉的比例岩岩好,我唔鍾意食好厚肉的,薄薄地才好食又入味,呢間餐廳的ribs係永遠最好食。【Ice Tea Sweet】檸檬茶的檸檬,已經演變為一小塊,不再是一片片,有3片之多,可能因為而家檸檬亦都好貴,所以節約檸檬使用吧!對於我黎講,係唔夠檸檬味,但冇辦法啦!而檸檬茶是可以添飲,當你飲完可以再重新拿一杯新的比你,我就飲左2杯嘞!朋友叫了一杯熱檸水飲。2個人消費了$948.20。
Mushroom Caesar
L Build Your Own Sampler
Ribs & Wings
凍檸檬茶
朋友叫了一杯熱檸水飲。
2個人消費了$948.20。