2019-12-30 836 views
水煮豬手:先講下配角,以前薯蓉牛油味香好多,今次無牛油香,不太滿意,口感幾cream但新配菜嘅酸紅菜頭比之前d普通酸菜有進步。當然主角豬手好食所以先再食,keep到水準!三文魚薄餅:個餅皮"較趴趴",得個餅邊脆。而且以前無芝士,依家加完脆餅林哂,差左好多。身為芝士控本來幾開心,但一食發現個芝士同個pizza完全5夾。話說依家d芥辣醬係開粉整出來,不過質素5會話變好多~還好啦。試齊soda個類飲品menu,始終無隻特別覺得好飲。凍咖啡普通。杯水好勁氯氣味!!!幾鍾意間野d佈置,店員......大部分好,某些個別好串。發現有張過期N耐印仔卡滿左可以換一客午餐,結過失憶忘記用,覺得自己蝕左$百幾啊啊啊

幾鍾意間野d佈置,店員......大部分好,某些個別好串。

啊啊啊
水煮豬手