2021-02-21 379 views
呢間之前都幫襯過兩三次,以往每次都係叫碗雲吞魚片麵黎食。呢間野一定要讚既就係雲吞,可以話係我食過最好食,最有水準既雲吞!蝦夠大粒,夠鮮味,咬入去唔會豬肉有怪味,調味做得好好!而且雲吞又夠大粒,份量滿足,一口都咬唔晒!另外魚片都唔錯,都算比的幾多我,食落去既魚味都好夠。最後係麵條非常之彈牙,湯底清得黎又味道濃郁。可以話各方面都做得非常好既雲吞麵!今日就特別去試埋佢既牛腩,絕對冇讓我失望!牛腩都比得好多舊我,炆得非常之鬆化,入口幾乎唔洗咬!而且部位比較肥,入口好似食和牛咁,油香係個嘴入面爆出黎!食牛腩食到好似和牛咁,我已經冇乜野可以挑剔~!一間麵檔必備既雲吞同牛腩,加埋麵條同湯底,四樣野既水準都非常之好!個人非常推薦!