2021-03-06 13 views
平時屋企好少煲湯,出街飲嘅都係味精湯😞但今次嚟「尚膳」打邊爐,就可以補一補喇😊呢度嘅火鍋湯底真係超水準👍唔單止湯底款式特別,而且用真材實料熬制,湯底非常濃洧!今次想特別推介「尚膳養顏美人鍋」,湯底用咗多種中藥材料配竹絲雞,味道配搭得非常好!竹絲雞好嫩滑、又好有雞味!除咗隻雞正,湯料仲有桃膠,好養顏啊!呢度嘅湯底咁正,我哋今次叫咗鴛鴦湯底,可以試埋「尚膳麻辣鍋」,湯料除咗中藥材、麻辣醬,仲有鴨血和冰豆腐,都好正呀!仲有呀,呢度每次加湯(唔係加水),保持返原有味道👍淨係嚟飲個湯都正!當然呢度除咗湯底正,食材的款式和質素都唔錯㗎!呢度嘅手切牛肉好鮮嫩,一定要試!打完邊爐,仲有生果盤送,可以消消滯😄下次打邊爐都要再嚟👍👍👍

仲有生果盤送,可以消消滯😄下次打邊爐都要再嚟👍👍👍