2023-09-19 666 views
三一餃子午餐時段必定坐無虛席,這晚決定六點來吃個早早晚餐,果然空位較多。店內採QR Code 下單,圖片清楚,和實物都相配,方便點餐。留意店內有最低消費,每人50蚊,叫個餐都夠哂數了。這次叫了一份A+B主餐加特別推介,一份煎餃,兩份小食,食物都係點餐後十分鐘內陸續送上。關東煮湯碗份量,材料都有五六款,都非常入味,蛋做到流心狀態。黑松露豬肉餃(煎)煎底薄脆,黑松露咬開就聞到,食落口好香,感覺不太油膩。韮黃墨魚醉雞餃(湯)第一口感較甜,韮黃味道不太突出,但味道都互相配合到。另外主食叫左豆漿蝦皮菜底,湯好飲,菜新鮮,青青的菜葉,爽爽的質感,滿滿的一大碗。日Shake餃子(炸)跟餐加13蚊就可以試三隻,加左麻辣粉,少少已經足夠嗆喉,要小心呼吸🤪如果唔係會咳🙈醉雞翼上枱附送點火表演,可以輕輕打個卡。有齊蜜糖同酒香味,甜味很重。

留意店內有最低消費,每人50蚊,叫個餐都夠哂數了。

關東煮
湯碗份量,材料都有五六款,都非常入味,蛋做到流心狀態。

黑松露豬肉餃(煎)
煎底薄脆,黑松露咬開就聞到,食落口好香,感覺不太油膩。

韮黃墨魚醉雞餃(湯)

日Shake餃子(炸)

醉雞翼
豆漿蝦皮菜底