2018-11-21
台式飲品喝多了,看著一整櫃不同的朱古力,實在想每樣一杯,全都要試!這間主打不同味道朱古力沙冰的店,除了有一一點邪惡的朱古力味,也有清新的鮮果多多,和健康的蔬果選擇。說只有一點點邪惡,因為它沒有超甜超膩的感覺,絕對是適合香港人喜歡吃甜,又不愛太甜的口味。🍑白桃多多🍑 $28用新鮮桃冰同多多冰打碎,味道清甜,唔會有假咳水味,又唔會太甜,加埋爆珠粒粒,大大杯先$28 ,抵飲到不得了!許願:如toppings 有得加幾粒唔打碎嘅鮮果(冰)喺面就不得了嘞~🥗Green Goodness🍋 $28同行怕肥女生都有好多選擇,哩杯蔬果冰係好飲嘅,連平時好怕草青味嘅肥妹都無抗拒,好足料味道又好夾,淡淡嘅蔬菜味,少少清甜,好舒服嘅感覺。🍓士多啤梨朱豬🍫 $35之前提過,只係少少邪惡,絕對少甜,因為唔係milkshake,無落雪糕打,又用鮮果冰,所以甜味唔會好重。對哩杯嘅感覺係-> 明治士多啤梨朱古力,細細粒三角花邊錐體 嗰隻呢,童年回憶返晒嚟!
🍑白桃多多🍑 $28
🥗Green Goodness🍋 $28