2021-07-27 461 views
由於天雨關係,諗住一落車,就帶小朋友上去食埋個晚餐先返屋企!點知⋯後悔極了!!服務態度:一入到去,一位不是操本地口音的長髮阿姨,堅持要我地掃左安心先可以搵位坐!(手抱小孩,又攞住一袋二袋嘢,仲有把濕濕的遮)無問題!政府政策要求啫!順口問句「有無窗口位?」「無!」「咁有無啲食到咁上下,差唔多走的?」「你起度等啦!」「有差唔多的,我地就等,無,我地可以坐其他位;有就有,無就無,我唔想傻等」「咪叫你等囉!做咩鬧我!」「⋯ ⋯ 」(我無聽錯吧)咁係鬧佢!最過份的係看似經理的男士,見狀,掉頭走,當睇唔到!可真是無話可說了!食物質素:可能係因為我哋「鬧咗」佢,於是被報復吧!今餐的食物質素差到一個點!明明記得之前食,唔係咁的!我兩個小朋友都唔肯食,寧願返屋企食杯面別的就不多說了,簡單如一碗意粉,又冰又乾小朋友問,點解呢度啲嘢全部都凍冰冰嘅?我以前鍾意食呢啲㗎咩?唔係呱

服務態度:
咁係鬧佢!

最過份的係看似經理的男士,見狀,掉頭走,當睇唔到!
可真是無話可說了!

食物質素:

別的就不多說了,簡單如一碗意粉,又冰又乾